bekräftelse mottas. Nitecore P10GT vs Fenix Pd35..

X

Sekretess & Cookies

denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta godkänner du deras användning. Läs mer, inklusive hur du kontrollerar cookies.

Fick Det!

annonser

Tja, jag tror inte att det kommer som en chock men Nitecore P10GT stannar. Fenix-märket, för att vara tydligt, är inget annat än bra kvalitet. De har följande av en anledning. Det är inte bara ett namn utan ett sätt att göra saker. Men … samtidigt har Nitecore också visat liknande resultat och tryck på deras varumärke och lampor. Så det här valet är inte ett slag på något märke av ljus. Om du gillar Fenix, så ser jag tydligt varför. Och om du gillar Nitecore kan jag se varför. Denna slutsats handlar mer om modellen än varumärket. PT10gt, för ljusvärlden, är vad Playstation 4 är för spel i mina ögon. Det är den enda skapelsen som hade många interaktioner tidigare. Några av dessa begrepp var inte tillräckligt bra medan andra var bara om rätt. Men så ofta får vi en skapelse som är gjord så bra och perfekt för vad den var avsedd för det, att du verkligen går bort och tvingar dig själv att hitta allt som eventuellt kan få det ner till jorden.

du kan säga vad det handlar om varumärket du gillar mot ett annat varumärke men jag skulle uppriktigt sagt inte bry mig om varumärket på detta var GE. Jag bryr mig helt enkelt inte om varumärken mer än funktion och prestanda. Det är därför jag gav ljus som Wowtac så mycket beröm och respekt. Vad kan du göra bättre än andra och hur konsekvent är du på att göra det? Det är de verkliga frågorna. Så att ha både PD35 Tac edition och P10GT var en välsignelse eftersom det gav mig en chans att undersöka båda.

vad jag fick reda på (eller ska jag säga, vad jag påminde om eftersom den vanliga p10 redan var något som jag hade tidigare och missade extremt) var att denna Nitecore-modell är oersättlig för min användning. För mig var det jag fick reda på att jag inte kunde ersätta p10 med något annat ljus eller märke men denna p10 eller P10GT. Inget annat ljus från något märke, inklusive Nitecore själva, skulle fungera eftersom det inte var ett enhandigt operationsljus. Det är detta som gör denna typ av ljusmodell till det absolut bästa. Att kunna styra ditt ljus med en hand helt är bortom valfritt, det är inte förhandlingsbart. Det är därför 80% eller fler lampor där ute aldrig kommer att fungera mycket mindre lika med P10GT. Majoriteten av dem, efter deras QA-misslyckande som Klarus, eller vad som helst som håller dem nere, var bara inte gjorda för en handoperation. Tillverkare bygger som förlitat sig på en 2: a hand för drift eller en komplex konfiguration när du aktiverar funktionerna helt ta bort sig från att ens övervägas när de mäts mot denna modell.

sedan när du lägger till deras byggkvalitet som de sätter på detta ljus, tillsammans med dess funktioner och enkelhet, har du, vad jag tror är, världens första perfekta ljus. Vikten, knapparnas lyhördhet och säker kraft och ljusbalans visar tydligt konst. Det stämmer, jag sa det, det här ljuset är ett konstverk! Jag har aldrig en gång hittat ett annat ljus från något märke som kunde slå den här produkten totalt sett. Kanske isolerade områden som lumen och eller något annat men inte hela balanserade paketet. Få mig åtminstone 800-1000 lumen((20.500 cd), med en 286 meter kasta tillsammans med denna form av enhet, tillsammans med en hand operationer med dedikerad strobe och lägesknappar som aktiverar i millisekunder i alla lägen, och en kropp styrka som är byggd för strejker på attckers..alla backas upp av en 5 år inga frågor garanti med alternativ för att fortsätta garantin efter 5 år. När allt detta läggs på bordet kan vi börja göra jämförelser. Men som ni vet den ena handen operation blandas med en ägna strobe knapp som fungerar i de låga millisekunder är bara inte något som skapats av de allra flesta ficklampa tillverkare. Så Fenix PD35 kunde bara inte förbli ett alternativ och är packat för att återvända. Så om inte något händer med min P10GT kan det bara vara den sista ficklampan i många år framöver.

annonser

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.