betygsättning av Miami Dolphins utkast: är det en F eller en A och vem ska säga?

kan någon verkligen ge en exakt betyg av Miami Dolphins-utkastet utan att se spelarna spela? Jag kan, om vi följer logiken.

de flesta förståsigpåare grade utkast baserat på de utarbetade spelarnas NFL förväntningar. Vad sa punditsna omedelbart efter Miami Dolphins-utkastet 2013 där de handlade upp för att ta tag i Dion Jordan. Bleacher report gav Miami Dolphins en A-för detta drag. SB nation gav flytten en B; si.com gav Miamis övergripande utkast A B+.

i efterhand kan vi inte säga att 2013-utkastet var mer som en D. vid den tiden var jag också med på hype. Men, pojke, hade jag fel!

jag kommer ihåg att dra mitt hår ut flera under ett utkast som skriker om GMs dumhet som när delfinerna utarbetade Ted Ginn Jr i första omgången eller när de utarbetade Ronnie Brown istället för Matt Ryan och några andra kommer att tänka på.

jag är inte på något sätt en redaktionell savant och föreslår inte att veta värdet av en spelare innan de har spelat i NFL. Jag föreslår inte att vara klokare än en GM eller tränare så jag betygsätter inte utkast baserat på spelarutvärderingar. Men jag gör betyg på stil och vision.

jag har sett vad vinnande organisationer gör och vad blundrande organisationer gör både under utkastet och fri byrå. Jag är medveten om vilka positioner framgångsrika lag anser relativt viktigare än andra.

Ron Wolf får mycket kredit för de stora quarterbackarna han har utarbetat. Jag råder dig att gå tillbaka och titta på alla byster han utarbetade också. Hans filosofi var att fortsätta ta quarterbacks tills du hittar en bra. Kommer du ihåg alla dåliga quarterbacks han utarbetade? Inte många människor gör.

tror fortfarande inte på att utarbeta många quarterbacks. Vad sägs om det här? Packers och Eagles utarbetade bara quarterbacks trodde även att de har Aaron Rogers och Carson Wentz.

vill du ha mer, hur många quarterbacks har patrioterna utarbetat under Tom Brady-eran och hur många quarterbacks har Miami Dolphins utarbetat i samma tidsram utan en star quarterback.

Patriot 10; Delfiner 6. Och glöm inte patrioterna hade Drew Bledsoe när de utarbetade Brady. Delfinerna behövde en stjärna quarterback och vi gjorde fortfarande inte utkast till samma antal quarterbacks! 20 år av excellens vs. 20 år av medelmåttighet!

för att inte säga att alla positioner inte är viktiga; det är bara att vissa är viktigare än andra. Nummer ett på listan över betydelse är quarterback. Stora organisationer och bra team fortsätter att ta quarterbacks.

nästa sak som stora lag gör är att bygga offensiva och defensiva linjer. Stora lag har vanligtvis stora diken. Genomsnittliga körbackar bakom stora offensiva linjer ser bra ut. Stora springbackar bakom dåliga offensiva linjer ser dåliga ut. Enkelt och enkelt!

vill du göra Byron Jones och Xavien Howard ser sup bar? Ge den motsatta quarterbacken hela dagen för att passera. Hej på andra tanke, om du inte kan stoppa körningen, behöver du ens cornerbacks?

låt oss möta det, om din defensiva linje suger, suger ditt försvar … period! Om din offensiva linje suger ditt brott suger … period! Jag vågar bevisa att jag har fel.

baserat på min tro, Chris Grier och Brian Flores ger mig hopp om att jag inte har haft i år. Varför, För jag ser en plan som är meningsfull för mig. Jag såg ingenting före eller efter utkastet som fick mig att skrapa huvudet och säga ”vad i helvete tänkte de?”

kommer du ihåg Dave Wannstedt? Det gör jag. Jag önskar att jag inte gjorde det, men det gör jag. Wannstedt förmodligen skulle ha gett upp årets hela förslaget att flytta upp två spelautomater. Då kan han ha hoppat över Tua och valt en irrelevant linebacker för att starta. Alla ville spela utkast poker mot Dolphins med Wannstedt.

men inte längre, Chris Grier hängde tufft och stannade vid fem. Grier hade sitt pokeransikte på, flinchade inte och han fick fortfarande sin kille vid fem. Imponerande!

utkast till kapital kommer inte lätt, Jag gillar en regim som inte slösar bort det. Jag gillar också att ta chanser att försöka hitta en bra quarterback (jag hoppas att vi hittade en), Jag gillar ansträngningen Chris Grier och Flores sätta i OL och DL diken (om freaking tid), jag gillar vad de gjorde i fri byrå (unga mångsidiga spelare).

och naturligtvis gillar jag vad de gjorde i utkastet. Jag låtsas inte veta vem de ska välja eller i vilken runda de ska plockas. Men jag har funnits tillräckligt länge för att se hur framgångsrika organisationer fungerar och vilka positioner de betonar.

fick de valen rätt? För nu, vem vet?

ännu viktigare, fick de visionen rätt? Hade de en plan som du kunde slå dina armar runt? Du slår vad om att de gjorde! Jag börjar få känslan av att vi bygger inte bara ett vinnande lag utan en vinnande organisation!

Draft grade för vision: A + Draft grade för spelare: TBD!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.