Idle relearn efter urkoppling av spjällhuset – Nissanhelp.com Forum

ville ge en uppdatering. De kunde fortfarande inte få det att lära sig om, men de gjorde några knep med injektorerna och försökte kringgå något för att lura bilen, idk, och det är nu nära var det måste vara ledigt. Inga vaccuum läckor hittades, inte mer svallande, och det är tomgång på 700ish i växel och 1kish i park/nuetral. Det går som en cadallic för mig, men de säger att jag fortfarande behöver byta ecm, ecu, i princip datorn, för nu kastar den koden p0507 för Tomgångshastighetskontrollen. Jag hittade en begagnad ecm för 130.00, Nissan sa till mig att jag skulle behöva komma dit och omprogrammera datorn och alla nycklar till bilen, när jag byter ut den. Jag tycker att det går bra och hoppas att det håller. Jag bryr mig inte om koden, eller ljuset stannar på, det ökar inte, skiftar konstigt, eller svänger upp och ner, eller tomgång riktigt högt, så jag är glad!!! minst sagt, men frustrerad över att det fortfarande inte är fixat realistiskt, men så länge det håller vad det för närvarande gör och inte återgår, kommer jag att köra det tills något annat går fel. Tack och lov, varje gång återförsäljaren bara har debiterat mig hälften av 120.00 eftersom det inte kommer att återuppliva, och självklart gafflade jag ut 115.00 för en reman throttle bdy, det var uppenbarligen inte problemet. Åh ja, vid 200k var det förmodligen inte en dålig sak att ha en ”nyare” gasreglage ändå! Jag kommer att lägga upp fler uppdateringar om något ändras.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.