Miranda Kerr om kristallernas helande och skyddande krafter

denna funktion är tillägnad vårt #NoChangeNoFuture-initiativ. Från Kvinnors mars till Australien röstade ja till äktenskap av samma kön och #MeToo-rörelsen, 2017 lärde oss att se bortom oss själva och komma ihop som ett kollektiv av mäktiga kvinnor som skriver vår egen historia. Följ med när vi avbryter inställningen av endimensionella personliga resolutioner i januari och förbinder oss att vara den förändring vi vill se. För utan förändring finns det ingen framtid.

det här är inte första gången jag har skrivit om Miranda Kerr, och om allt går enligt planen under min karriär kommer det förhoppningsvis inte att vara det sista. Denna intervju är dock särskilt speciell för mig eftersom Miranda berör några extremt viktiga ämnen: reglering av den naturliga skönhetsindustrin, djurförsök och tanken på en hudvårdsrutin som främjar självkärlek och positivitet. Mirandas egen linje, Kora Organics, är ledande i världen av organisk, grymhetsfri hudvård, vilket gör modellen och affärskvinnan till en kunskapskälla när det gäller fakta om vad som är ett otroligt grumligt område. Det, tillsammans med hennes förkärlek för må bra produkter förbättrade med kristallens kraft, gör ett galet populärt hudvårdsmärke som team Byrdie inte kan få nog av. Vilket leder mig till Koras senaste erbjudande: Noni Radiant Eye Oil ($50). Lanserad för några veckor sedan är den aktuella produkten en luxeolja avsedd för ögonområdet som faktiskt appliceras med en roskvartsrullboll (låter frodig eftersom den kommer från någon som har försökt).

så allt detta och mer (inklusive hennes plan för attack efter graviditeten) är nedan. Fortsätt bara rulla.

Paley Fairman för min Domaine

du är en sådan förespråkare för naturlig skönhet. Vad betyder tanken på att” känna sig vacker ” för dig?

jag antar att jag känner mig vacker handlar om att känna mig lycklig, frisk och självsäker. Människor ser bäst ut när de känner sig bäst—det strålar inifrån—varför Kora Organics handlar om att holistiskt vårda ditt sinne, kropp och hud.

vad inspirerade dig att ta med en andlig aspekt till din hudvårdslinje?

från min erfarenhet genom åren har jag kommit att tro på och uppskatta en helhetssyn på övergripande välbefinnande och sambandet mellan sinne, kropp och hud. Jag inspirerades av många aspekter från mina egna andliga övertygelser som kraften att använda helande kristaller (alla våra produkter är infunderade med rosenkvarts), användningen av positiv bekräftelse (Det finns en positiv bekräftelse på baksidan av varje produkt) och fördelarna med aromaterapi. Vår varumärkesfilosofi är: mata ditt sinne med positiva bekräftelser och självkärlek; mata din kropp med de näringsämnen den behöver för att fungera bäst och mata din hud med produkter som hjälper till att avgifta, närma och återuppliva.

hur speglar Kora Organics hur du närmar dig egenvård mot dig själv?

jag lade till de unika vibrationerna av en rosenkvartskristall till alla produkter eftersom jag tror på kristallens helande och skyddande krafter. Jag använder kristaller varje dag och bär dem med mig överallt. Rose quartz bär lugnande energi för att uppmuntra kärlek och acceptans mot både oss själva och andra. Under tillverkningsprocessen filtreras Alla Kora-produkter och aktiveras genom rosenkvartskristallerna, så vibrationen av självkärlek flyter in i produkterna och på våra kunder.

jag övar också positiva bekräftelser varje dag och tror verkligen att positiva tankar skapar positiv energi. Det är därför jag inkluderar en bekräftelse på baksidan av varje Kora-produkt. Avsikten är att ordens vibrationsenergi kommer att ha en positiv effekt på användaren och därmed lyfta sin ande. Det är också en påminnelse om att ta en stund av din hektiska dag för att vara närvarande och uppmärksam på allt du gör.

Aromaterapi är något annat jag brinner för. Det är användningen av eteriska oljor för att hjälpa till med det fysiska och psykiska välbefinnandet i sinnet och andan. Det finns många fördelar och användningsområden, och det är något jag införliva i alla mina produkter. Faktum är att hjärtchakra Aromaterapiolja ($60) Jag bär varje dag och applicerar flera gånger under dagen när jag behöver recentera—det är min personliga blandning som är gjord av Rose Otto, sandelträ, Ylang Ylang och cederträoljor för att ge energierna i ditt hjärtchakra.

Kora Organics är en sådan ledare i kategorin naturlig skönhet. Varför var det så viktigt för dig att skapa ett varumärke som är naturligt, grymhetsfritt och producerat utan giftiga kemikalier?

utbildning var nyckelfaktorn för mig. Så snart jag blev medveten om de onödiga och skadliga kemikalier som finns i de flesta hudvårdsprodukter sökte jag efter ett hälsosammare alternativ. Jag ville också prova och testa produkter på mig själv (inte djur), för jag tänkte att det var det bästa sättet att säkerställa att produkterna fungerade bäst och levererade de resultat jag ville ha.

det var också under denna process som jag utbildades om skillnaden mellan produkter som påstår sig vara naturliga eller organiska men inte—det finns så mycket falsk marknadsföring.

till exempel kommer vissa produkter som är märkta ’naturliga’ eller ’organiska’ inga garantier om de inte är certifierade av ett oberoende organ eftersom användningen av dessa villkor på förpackningen eller i marknadsföring är oreglerad. Många antar felaktigt att dessa ’naturliga’ och ’organiska’ produkter inte innehåller giftiga kemikalier eller konstgjorda dofter, men tyvärr, på grund av bristen på reglering, är detta ofta inte fallet.

Alla Kora Organics produkter är certifierade ekologiska. Att vara certifierad ekologisk är extremt svårt, och det är den enda certifieringen som garanterar att inga giftiga eller syntetiska bekämpningsmedel, herbicider eller kemikalier används i produktionen. Ekologiska producenter och tillverkare är föremål för rigorösa certifieringsinspektioner av tredjepartsinspektörer för att säkerställa att de producerar och bearbetar på ett visst sätt. Kora produkter är officiellt certifierade av världens ledande internationella certifieringsorgan, COSMOS-standard AISBL / Ecocert.

vilka förändringar tror du behöver ske inom skönhetsindustrin som helhet?

jag skulle definitivt vilja se utrotningen av djurförsök från alla skönhets-och hudvårdsprodukter. Jag tror också att industrin måste regleras hårdare så att folk vet vilka toxiner som finns i de produkter de tillämpar, särskilt när det gäller babyprodukter.

berätta om din nya Noni Radiant Eye Oil. Vad gör det så fantastiskt?

jag är helt besatt av denna nya produkt. Den innehåller Kahaiolja, som är naturlig retinol som hjälper till att förbättra elasticiteten och släta fina linjer; Kaffefröolja för att återuppliva och minska puffiness; Tomatfrukt extrakt för att lysa upp ögonområdet, och naturligtvis noni fruktextraktet. Det innehåller faktiskt över 100 vitaminer, mineraler och antioxidanter. Min favoritdel av ögonoljan är den speciella rosenkvartsapplikatorn, den är super lugnande och upplyftande.

har du några andra tips för att fixa trötta, puffiga ögon?

jag gillar att skära några kylda gurka rundor och placera dem över mina ögon i fem minuter.

Vad är din dagliga skönhetsrutin nu när du är gravid?

varje morgon torkar jag kroppsborsten, jag tycker att det är det bästa sättet att få cirkulationen att gå och ta bort alla döda hudceller. Jag börjar vid fötterna och flyttar upp benet med snabba slag, sedan försiktigt på mina armar (Jag gillar att alltid borsta mot hjärtat). Sedan har jag min dusch och applicerar en kombination av Noni Glow Body Oil ($80) och Noni Glow Body Balm ($45) överallt, särskilt med fokus på stretch-mark benägna områden eftersom jag är gravid!

jag tvättar mitt ansikte med Kora Organics Foaming Cleanser ($28), följt av Energising Citrus Mist ($40), Noni Radiant Eye Oil ($50) och Hydrating Moisturiser ($60) blandat med ett par droppar Noni Glow Face Oil ($80).

på kvällen gillar jag att använda Kora Organics Cream Cleanser ($40) (jag dubbelrengör för att säkerställa att min smink är borttagen), följt av lugnande Lavendeldimma ($40), Noni Radiant Eye Oil ($50), Noni Glow Face Oil ($80) och Soothing Cream ($60). Jag gillar att ge mig själv en liten ansiktsmassage samtidigt. Jag sprutar också lätt min kudde med Lavender Mist ($40) för att hjälpa mig att sova.

Kora OrganicsNoni Strålande Ögon Olja$50

Shop

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.