ställa in din MLB Show 20 Franchise-läge

X

Sekretess & Cookies

denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta godkänner du deras användning. Läs mer, inklusive hur du kontrollerar cookies.

Fick Det!

annonser

när du startar ditt Franchise-läge i något sportspel kommer det vanligtvis med hopp och drömmar om att spela flera säsonger och skapa en upplevelse fylld med drama, intriger och ett lag som kommer att förstöra alla andra lag i ligan!!!!… Ummm, ursäkta mig.

den svåraste delen om att hålla din Franchise levande är att se till att det inte blir tråkigt eller besvärligt. Några av de bästa jag har haft i det senaste minnet involverade att använda ett lag som kanske inte är min favorit, men åtminstone en jag kunde heja på på något sätt i verkligheten. Du skulle aldrig hitta mig som kör en Michigan-dynasti eller använder något AFC North-lag som inte är Browns.

detta blir andra gången på tre år som jag har valt att använda Cincinnati Reds som mitt team. Den här gången ville jag visa dig hur jag går om att ställa in mitt MLB – Franchise-läge (FM) för att ge min basebollfix och mycket roligt (berätta inte FM-halvgudarna på Operation Sports du har kul-det är inte tillåtet där borta).

videon nedan kommer att gå igenom Min första inställning och tankar – hoppa runt lite som jag var upptagen med att göra andra saker på några punkter.

se NoobTubeTV Live Stream med Outspoknpoet från NoobTubeTV på www.twitch.tv

annonser

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.