Tag: mr Bunting

rektor… Bobby Moynihan

Thomas Dultan… Pete Davidson

Rooney… Kyle Mooney

Mr Bunting… Fred Armisen

Kelaw… Beck Bennett

Jay Pharoah

Jon Rudnitsky

rektor: Sitt ner! Som ni alla vet kommer Mr Bunting inte längre att undervisa här på Windermere. Hans oortodoxa metoder har gjort tillräckligt med skada. Som rektor tar jag över den här klassen till slutet av året. Mr. Dultan, berätta var du slutade i läroboken.

Mr. Rooney, eftersom Mr. Dultan inte kan vara störd, var slutade du?

Rooney: Tja sir, vi hoppade över lite.

Rektor: Bra! Då börjar vi från början. Mr –

Mr. Bunting: Ursäkta mig. Jag kom för att samla mina kontaktannonser. Ska jag komma tillbaka efter lektionen?

rektor: hämta dem nu, Mr Bunting. Mr Kelaw, fortsätt. Vänligen läs från sida ett.

Kelaw: vi har rippat ut alla sidor, sir.

Jay: och förvandlade dem till hattar.

rektor: Du kan låna min. Läs nu.

Kelaw: poesi ska inte vara kul. Det borde vara förtryckande och läsaren bör hata det. Dikter är från hundra år sedan. De skrevs av en massa döda män för att straffa barn. Konsten i allmänhet är för kvinnor och homosexuella. När du läser en dikt ska du aldrig känna… känslor. Sammanfattningsvis stinker dikt.

Thomas: Mr Bunting, vi ville inte att du skulle få sparken. De fick oss att skriva under.

rektor: Sitt ner, Mr Dultan.

Mr. Bunting: det är okej, Thomas. Det är okej.

Rektor: Lämna, Herr. Sparv. Nu.

Rooney: Jag sjunger min sång för alla att höra.

rektor: Sitt ner detta ögonblick.

Jay: Jag sjunger min sång för alla att höra.

rektor: jag kommer att få er båda utvisade om ni inte sätter er omedelbart.

Herr Bunting, snälla!

Jon: Jag sjunger min sång för alla att höra.

Kelaw: Jag sjunger min sång för alla att höra.

Thomas: Jag sjunger min sång –

Mr. Bunting: Okej, Jag ska ta av. Ni har min e-post och allt, eller hur?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.