The Best Cheap Moleskine Alternative | Lemome Notebook

jag är ett stort fan av fina bärbara datorer, men jag är också ett stort fan av att spara pengar. Detta är min recension av min favorit billigt alternativ till den klassiska svarta Moleskine notebook.

titta på min videorecension eller läs huvudhöjdpunkterna nedan.

den Lemome Prickade anteckningsboken med Pennslinga

den här anteckningsboken liknar på de flesta sätt en vanlig Moleskine, den har 196 sidor, ett elastiskt band för att hålla det stängt, ett bokmärkesband och det snygga svarta faux-läderutseendet vi alla älskar.

men det har också vissa funktioner som en standard Moleskine inte gör.

tjockare papper

du kommer att märka att Lemome-anteckningsboken är ganska tjockare än en Moleskine journal med samma sidantal. Det beror på att Lemome-anteckningsboken använder ett papper av högre kvalitet. Det betyder också att du kan använda en reservoarpenna eller till och med markörer utan genomblödning.

detta gör en bra anteckningsbok för Bullet Journaling. Det var därför jag köpte min första.

Pen Loop

den främsta anledningen till att jag bestämde mig för att prova den här anteckningsboken var dock att den kom med en pennslinga. Det irriterade mig alltid när jag skulle gräva igenom Min väska för att hitta min anteckningsbok, då måste jag gå tillbaka för att hitta en penna. Lemome ger en tjock, högkvalitativ plats för att lagra din penna. Det elastiska bandet håller det väldigt snyggt, och det finns tillräckligt med grepp där att pennan inte kommer att falla ut.

billigare pris

jag hävdar inte att Lemome Notebook är den högsta kvalitet bärbara datorn i världen. Men det är mycket bra och till ett bra pris.

Moleskines kostar mycket mer än de är värda. Det är som med mode, ibland betalar du inte för kvalitet, du betalar för ett varumärke. Lemome Prickade anteckningsboken med Pennslinga kostar betydligt mindre än en liknande Moleskine journal och det är en mycket bättre anteckningsbok.

så det är därför Lemome Prickade anteckningsboken med Pennslinga är mitt val för det bästa billiga Moleskine-alternativet. Du kan välja en på Amazon.

få en gratis MORGONRUTINPLANERARE

Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Bearbetning …
Framgång! Du är med på listan.
Hoppsan! Det uppstod ett fel och vi kunde inte behandla din prenumeration. Ladda om sidan och försök igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.